Mollie fick mig att blogga lite idag!

Jaa eftersom jag inte har bloggat på ett litet tag så kanske ja kommer med lite "gamla" nyheter här. Men jaa var ska jag börja då?:)  Först kan ja berätta om en sak som hände i fredags. Mollie och jag skulle gå till press och köpa tuggummi på lunchrasten, och då kommer den en kille som springer förbi oss och de va ola!  asså ola från wildkids:) aah så vi vart ju så ivriga och berätta de för alla i skolan sen men de tråkiga va ju att ingen trodde ossx) jaja dom får säga va dom vill! Och juste sen på fredag kväll efter idol va de "Cirkus möller" och då filmade dom i rimbo, där ja går i skola och i vår NO-sal!  haha man ser en av våra lärare på skolan som står lite vid sidan om:) Hillevi heter hon^^  haha ah sen igår så möblerade jag om i mitt rum!  Kände att de behövdes en förändring, och de blev de! vart ganska nöjd faktiskt. så ja ska nog ha sådär ett tag nu:)
Här är från cirkus möller, CSI rimbo hette de(:


Vaccninerades idag då

Idag i skolan har de vart rätt tråkigt. Eller nej de va rätt ul på kemkunskapen och på no:n men annars va de rätt segt. Vi blev vaccinerade idag..mot svininfluensan. De gjorde inte speciellt ont me enligt mamma ka man må dåligt dagen efter. Vilket jag hoppas på att jag inte kommer göra! Men iallafall så fyller söta lilla Palle år idag också, så grattis till han. Vid tre idag hade jag utvecklingssamtal. De gick ju rätt bra tycker jag. Jag hade också trott att mina omdömen skulle vara sämre men dom va helt okej. Ah sen efter de åkte jag hem och då satte ja ju mig såklart framför datan direkt. Haha jaja sen nu måste jag väl göra lite läxor. Men ja tycker de är jätte jobbigt kolla, imorn ska vi vara klara med en matte diagnos och på fredag har vi Svenska prov,Engelska glosor, Idrottsläxa, Skriva en novell som handlar om alkohol och sen är de säkert nåt mer men asså fatta! ja kommer ju inte hinna med allt de här? aja nu måste jag iallfall börja. 
Puss o kram!

Helgen har vart kul(Y)

Igår så åkte Mollie och jag ner till täby och kollade på bio. vi såg även  Johan rheborg, som varit med i hjälp. Sen va de nån mode visning vid scenen för bröllopskläder. men vi hade inte tid och titta på den.Vi kollade på Fame och den va ju rätt bra. Mollie och jag hade tänkt att vi skulle kunna hinna med 18.20 bussen sen från täby hem till edsbro. Men icke sa nicke!  Vi missade den och fick vänta i en och en halv timme på nästa buss. Under den tiden gick Mollie och jag in på 7-eleven och köpte fika för båda vi va rätt hungriga. Men sen till slut kom bussen och vi åkte hem...eller hem och hem, vi fick gå av vid rimbo station och sen ringde jag mamma att hon skulle hämta upp oss. Albe ville också hänga med oss hem så både mollie och Albe sov hos mig. Vi kollade på film till typ 2-3 nånting på morronen. Vi kollade först på "saw 3" och sen vart the "american pie the wedding"  tror ja den hette:) ah men sen idag tog dom bussen hem och jag har nog bara suttit vid datan idag. jaja de har vart kul iallafall!:D(Y)

Dagen

Idag i skolan var i Mollie där så de va ju lite tråkigt och man kände sig lite mobbad. Hahah men de gick ju bra ändå fast ja vill hellre att hon är i skolan. Ja va gjorde vi idag? ja kommer inte ihåg så mycket men vi hade bild och de häde en hel del då! fast de ska ja inte gå in på. Och ja fick ett nytt smeknamn på bilden ocksåXD  inte de finaste..köttbullenxD dumme palle som kom på de:P Skippade elevensval sista timmen också. men ah efter skolan gick vi hem till Sophie och kollade på tv och skit. Sen gick jag me Indy och Jill till station och sen tog ja bussen hem. Sen har jag bara nördat vid datan. Ah juste jag blev så jäääääävla sur på min sköldpadda peddy idag!  Han bet våran lilla sköldpadda i svansen och ha blev så jävla rädd så han ttyp flög runt i akvariet! asså peddy bet så hårt på lilla skalman så han började blöda:(  asså stackars liten asså! Mamma funtar på att sälja dom:/

RSS 2.0