Jag älskar Louise Bylund.

Var ju i Stockholm med Lojsan idag, hittade massa saker som jag fick med mig hem, synd bara att 1800kr bara flög iväg på typ en timme... Menmen! Fick med mig:
Skinnjacka från Cubus
Svart kortklänning från Cubus
Bh från Cubus
Stickad kofta från Gina
Jacka från Gina
Vit t-shirt från Gina
Luvtröja från Gina
Tröja från Gina
Örhängen och armband från Lindex
Underkläder från Lindex
Mascara
Jeanstights från h&m
Lacktights från h&m


Lördag

Nu sitter jag här framför datorn, ska packa min väska snart. Ska sova hos Lojsan idag. Vi ska nämligen in på annandagsrea i Stockholm imorgon, myspys! Hon ska komma och hämta upp mig om nån timme så måste göra mig klar. Vet inte om det blir så mycket bloggande, isåfall bloggar jag hos henne sen! Det lär komma upp bilder från dagen också sen, Puss! ♥


Julafton

Som jag skrev innan, Julafton spenderades hos Familjen Arnell i Norrtälje. Vi åkte väl in dit vid 2 ungefär, kom hem vid 20 tiden :) Umgicks mest med mina kusiner...spelade Wii och hade roligt! Kollade även på kalle anka, vilket alla gör på julafton, right!? Jaja, fick inte speciellt mycket i julklapp eftersom jag inte önskade mig så mycket, sen fyllde jag år 4 December också så fick ju lite saker då också :)
Men i Julkapp fick jag då en ny stor handväska, jätte snygg! Grafiti Nagelack,huvudmassage, 1500kr från pappa och farmor och farfar, presentkort på Gina Tricot på 300kr, Hörlurar,underkläder och kylunderlägg till min laptop :)


Tavlan

Som jag sa innan, jag skulle måla en tavla innan jag går och lägger mig!
Vilket jag nu gjort. I brist på fantasier om vad jag skulle måla, blev det bara nåt...Farmor och farfar skulle nog bli glada om jag så skulle målat en bajskorv såå då lär dom bli överlyckliga för den här!
Juste...GOD JUL!♥


- 23 December

Idag har jag bara suttit hemma, laddat inför julafton!
Nej men jag har bakat lite bullar, gjort julkort och chiiillat! Som sagt, imorgon är det julafton, spenderas hemma hos familjen Arnell i Norrtälje som vanligt. Det ska bli mysigt de. Innan jag går och lägger mig idag ska jag hinna med att måla en tavla till farmor och farfar i julklapp också!Ett gott nytt jul !

Har fått höra av folk att dom tycker jag borde börja blogga igen så här får ni ett inlägg av mig!
KOmmer väl blogga nu under jul lovet lite grann, det lär ju hända massa roliga saker jag kan skriva om så :)
Det är Julafton om 2 dagar!!!

Min kamera är inte den bästa så klaga inte på bilderna, bättre kvalité får jag tyvär inte!:)


RSS 2.0