........

Tjaa alla bloggläsare!;)
Har precis haft en ansiktmask på mig som jag köpte på H&M . Asså den är asbra, man känner sig som ny när man tar bort den. Den bränner lite, men de är bara skönt och den ska sitta i 10-15min. Aja den är till för att rena porerna osv. Men nu måste jag dra och jobba lite matte!

ღ Kusin ღ                           Hon är ju bara för söt alltså ! J 


ღ Solsidan ღ

ÅÅh kan inte fatta att de är slut!
Jaag älskar verkligen de programmet!
Jaja får hoppas att de börjar gå igen nästa år:D

                                            / / SOLSIDAN IN MYMamma dag ! ღ

Idag har jag klippt mig, inget speciellt...bara topparna. Efter de så åkte mamma och jag in till Norrtälje och köpte mat åt dom små skölpaddorna:) Efter de gick vi och åt på Kina resturangen, aaaassååå älskar maten där!Aja Sen Köpte vi lite kläder till min kusin Maria och så köpte jag lite småsaker. Tänkte ni kunde få se mitt favorit plagg vi köpte till kusinen!

Såååå söt!

Hihih!

Igår åkte jag och min lillebror till badhuset i Rimbo och badade med Mollie. Badhuset har nyligen öppnat efter att ha vart stängt en väldigt lång tid. Så alla vill ju bada där nu, så när vi kom dit var de smockfullt! jag menar de verkligen!  Men just nu skulle badhuset ha att de bara skulle kosta 10kr att bada, men enast i en månad...så alla passar väl på att bada just nu?;) Jaja, jag badade inte så speciellt mycket. Fredrik däremot va och plaska i vattnet tills han blev helt blå om läpparna! Aja sen åkte mollie med mig hem och vi hade de mys som vanligt. Sen idag åkte hon hem och nu sitter jag här nyduschad och blöt om håret! Juuuste!!  Jag har just fått en kusin! Mammas syster Sylvia i Polen har fött en flicka för några min sen:) Hon skulle heta Maria, elr ah...Maria på Polska då förstås! vet inte hur de stavas då...Och imorn ska jag klippa mig:) Jaja nu ska jag sova, Puss & kram!

//Micke hälsarIJNorrtälje

Ja känner att jag inte har bloggat på år och dar?
Aja jag kan ju göra ett litet inlägg här då:)
Idag så var jag med mamma, Putte och Fredrik till Norrälje. Jag hittade lite saker som jag tänkte att ji skulle få kika på. Det vart ett par skor,Sjal, T-shirt,Tunika,Klänning och nya sängkläder!:D
Släng gärna in en kommentar:)
(orkar inte skriva vart jag köpt allt och vad de kostade just nu)


RSS 2.0