Diss Diss diss!

Asså gud hela den här veckan kommer gå åt helvete!
Jag har så mycket att göra och jag kommer inte hinna...Det är bara på tisadag som det är lungt, kärlek på tisdag asså! Dom andra dagarna går sååååå bort för mig.


Täby med josse

Igår var jag i Täby centrum med Josse för att köpa kläder. Hittade lite saker...Ni får checka bilderna:)









Mössan från Bikbok kostade 99:-
Tjocktröjan från Bikbok 299:-
Örhänge 1 är köpt på Åhléns 39:-
Örhange 2, samma affär 35:-
Öränge 3 är köpta på Glitter/fanns på 75% rea, 12:-  
Sen köpte jag massa hårnålar men dom orkade jag inte fota...de är helt vanliga svarta satt^^

idag

Jag har inte gjort nånting idag! och då menar jag verkligen ingenting. Jag har suttit vid datorn nästan hela dagen. Men när man inte har något att göra så är datan nästan den ända utvägen...hahah eller jag kanske har gjort något annat, men inget så speciellt. Jag tog ner granen från mitt rum för jag kände att det var på tiden och göra det nu. Sen har jag gjort om lite i garderoben. Vilket är jätte skönt att jag gjorde!:D
Men nu ska jag dra ner och kolla på det "nya"  programmet "blåsningen som har börjat gå på tv igen! 



gårdagen

Igår var jag på bio och kollade på "Snabba cash" i norrtälje med mamma,pappa och Patrik.
Det är en action film, inte riktigt min filmtyp. Men den var rätt bra ändå. Det handlar om en kille som kallas för "jw". Han behöver pengar för att kunna umgås med sina rika kompisar så då hjälper han massa krimminella snubbar att kunna få tag i pengar. Jw blir lova massvis med pengar men tillsist kommer han på att han blivit lurad...men jah asså de är ganska svårt o förklara filmen så ni får kolla på trailen...


Dagens oufit blir de då...

Jag har inte direkt något att skriva om idag. Så jag tänkte lägga ut en bild på dagens outfit!
Hahah kanske inte det roligaste...men jag tycker ni bör veta om hur jag var klädd idag!
Bilden gjorde jag ju såklart helt själv på paint;) hahahhahXD
Obs!  stövlarna ser fail ut...









Haha helt sjukt rolig dag asså!

Hejsan bloggen;)
Idag har det varit en jääävligt rolig dag asså!
Jag vet inte direkt varför men jag har nog skrattat hela dagen!
Kan ja berätta lite roliga saker som hände mig;)
Först vare när vi skulle ha no så vare så att en söt kille från en annan skola hade slöjd i våran skola och ja ville ju så gärna se honom!  Ah så då gick jag och mollie till sjuksyster för mittemot  henne finns en glasdörr som går direkt till träslöjden. Och när man går förbi står ju killen precis perfekt och stirrar på mig! gaaaaaaah! hahahha aja då var ja ju tvungen att gå till sjuksyster och skylla på något. Vart att jag hade huvudvärk, vilket jag inte alls hade!! Jaa då vart man där ett tag och no lektionen hade redan börjat för länge sen...men mollie och jag stressade inte;)  Sen frågade hon mig om jag ofta har huvudvärk och om ja äter eller dricker för lite osv...det slutade med att jag fick en alvedon och en lapp jag ska visa för mamma att jag mått dåligtx)  SJUKT KUL VA DE ASSÅ!  allt dedär bara för och se den där killen;) jaja ja tycker iaf att de värt de hela! Juste en annan rolig och lite pinsamm sak!  På gymnastiken idag så spelade vi bandy..och jag skulle visa vad jag kunde göra med klubban för mollie. Ag typ satte klubban framför mig själv och sedan drog jag den mot mig och hoppade över den. Jag klarade de första gången men andra gången så fällde jag mig själv och landade på knäna! hahahha de va då roligt dexD  Och en annan sak som också var lite små rolig var att på engelska lektionen så skulle vi skriva ord på tavlan som var i plural och singular...Aa då började nike prata om lite snuskiga ord man kunde skriva på tavlan. Så ropade nike högt "Jessica har kommit på ett ord som hon jätte gärna vill skriva" ...*rööd i ansiktet* hahhahhaha ah så sa pia våran lärare "ja jessica då får du väl skriva då" så började jag jätte garva och ville verkligen inte skriva ordet på tavlan (kuk)  ´så frågade pia mig vilket ordet var och ja sa att de va lite äckligt och hon fattade typ...och hon trodde ju att de va jag som ville skriva de men de va ju nike som sa de!  aja då stog man där framme och fnittrade....sen tyckte pia synd om mig och sa ett ord som jag fick skriva...tillslut vart de "kalsonger"  hahahaha!  Alla skrattade  åt mig!  även jag själv. Jaja det var sjukt kul!

På  jumpan dåra!  för dom som inte fatta hur de gick till!;)

nu är lovet slut...

Ja, då var det ju sista dagen av lovet då. Jag har inte gjort ett skit idag!  Eller jag fixade min kompis blogg annars har ja bara suttit vid datorn. Jag har verkligen haft "no life" under det här lovet...Har knappt träffat några kompisar vilket jag borde ha gjort!  Men lovet har ju inte varit det bästa heller. Har inte mått så jätte bra, varit lite nere och så...Men de har hänt bra saker också om man säger så:) Aja nu måste jag sluta för det är skola imorn och jag måste verkligen sova!

Rasmus på luffen!

Det är så att min farmors syster Laila hade köpt biljetter till Rasmus på luffen med Markoolio och Benjamin Wahlgren! Jag är typ kär i Benjamins röst!  hahah han sjunger såå fint måste jag säga! Teatern va på oscars. Det var ju så att teatern var för lite yngre barn men den va ändå rätt kul ändå! Dom hade gjort om den lite och hade med sånger och sånt men de va bara kul. Sen så träffade jag min lärare Sara där!  hon satt bara två rader framför mig! dock såg hon mig aldrig...eller hon hälsade iallafall inte. Men jaja det vart ganska lyckat!  Sen efter teatern gick jag Laila och lillebror fredrik och åt på Mc donnalds!  Lika gott som alltid, haha!  Kanske inte så nyttigt men jaja det är skitsamma!
 


Dagens


Humör:
glad, men lite lättirriterad;)
Plus: Hmm...ja lärde mig hur man byter header osv!
Minus: Det är kallt som fan!
kläder: T-shirt,mjukisar,underkläder och strumpor.
Frisyr: Utsläppt:)
Låt: Leavin' - Jesse McCartney (Y) 
Hur är ditt liv: Rätt så bra...
Vill ha: Godis!!
Planer: Ska sitta vid datorn;)
Dagens drog: Datorn!!!
Dagens måste: fixa lite i rummet:)
Händelse: Jag var ute och gick!  Herregud de va läänge sen jag gjorde de:)
Saknad: Vännerna:)
Ser fram emot: Ser fram emot morgondagen ;)

Vilken förändring!

Jag hittade just en urgammal bild på mig själv från 2008!  Shit säger jag bara! Jag kommer knappt själv ihåg att jag sett ut sådär? Kan ju inte påstå att jag var speciellt snygg då asså. Det är fan skönt att man förändrats så mycket på bara ett år med tanke på att jag aldrig i hela mitt liv vill se ut sådär igen! Usch säger jag bara...Det som fick mig att våga lägga ut bilden är väl för att det är mitt gamla jag, och jag tycker vi kan lägga det gamla bakom oss. Sen är jag ju ändå ganska stolt själv att det blivit en sån stor förändring. Eller är det bara jag som tycker de skett en väldig förändring?....

Släng in en kommentar vettja!


Hejsan Hejsan!

Jag har typ ingenting att skriva om i bloggen just nu. Så jag tänkte att jag kanske skulle kunna berätta vad jag fick i julklapp istället! Jo det var ju så att min förra dator gick sönder så jag önskade mig en ny. Och de fick jag också. Jag fick även en rosa plattång som funkar jätte bra! Sen fick jag också en parfym, "kate moss". Jag fick kläder, pengar och så en liten hylla som min lillebror hade gjort i slöjden. Jag vart ganska nöjd med mina julklappar ändå:)  Men ja, annars så sitter jag här med mitt ursköna täcke runt om mig. Hahah! hur skönt som helst:)


Bilderna från nyår!


Dom vuxna som satt och åt.

Dennis,Jonte och Putte under tiden dom satt och spelade Xbox.

Danne med sin älskade skål;)

Danne än en gång på bild(Y)

Jonte,Dennis,Danne och Louise i jacuzzin. Vart dock inga bilder på mig  i den.

Jonte och Dennis myser...

Louise och Danne.

Sen badade dom vuxna också.

Jontes otroligt snygga mamma Sussie;)

En liten nyårsraket får avsluta det hela:)


Nyår!

Nyår firade jag hemma hos familjen Eriksson!
Det var även tre familjer till där. De var nästan bara killar där som va barn asså. Det var jag och en tjej till som hette louise som var dom ändå tjejrna. Men ja tyckte vi hade ganska roligt iallafall. Dom andra killarna va då Patrik(min bror) Fredrik (min bror), Jonte(han som jag vra hos),Dennis(kompis till patrik och jonte), Danne(ja va ska man säga?  Min kompis;D) och Robin(Jontes bror). Aja vi badade lite i deras jacuzzi och så spelade vi Xbox360. Det vi spelade var då "call of duty" och "Halo". Båda är skjut spel och jag kan ju inte påstå att jag är speciellt bra på dom! Men ja lyckades ändå döda danne några gånger;) en vart det ut och smälla lite raketer!  fick några bilder som var lite sisådär...Men dom funkar!




RSS 2.0